dilluns, 18 d’abril del 2011

L’UECP en marxa!

El passat 9 de març visitàrem l’aquari de Palma. Allí vàrem veure moltes espècies de peixos: des d’eriçons, orades, cavallets de mar ... fins a taurons. Per acabar ens contaren un conte on sortien Nemo, Dori i altres amics que ja coneixíem i aprenguérem les diferències entre les tortugues d’aigua i les de terra.  Vàrem gaudir molt i el temps va passar sense adonar-nos-en. D’allí vàrem anar cap a l’aeroport on agafàrem l’avió per tornar a Eivissa. Arribàrem esgotats! 


Els dies 8 i 9 de Març, vàrem viatjar a Palma per visitar el camp d’aprenentatge d’Es Palmer i l’aquari de Palma. Ens varen ensenyar a fer formatge fresc i vàrem dinar menjar ecològic.També ens dugueren a visitar una vaqueria i veiérem com una màquina muny les vaques, les identifica per un xip que duen, i sap diferenciar si està dins el temps de poder donar llet de nou o si fa poc que l’han munyida. Ho passàrem genial!


El passat dimarts 22 de Març, vàrem fer una recepta de cuina romana amb les alumnes de llatí de 1er Batxillerat A. Ens va agradar molt. De fet, cada vegada que ens conviden a fer qualsevol activitat amb els altres alumnes de l’institut ens ho passem molt bé i aprenem sempre alguna cosa nova. Aquest trimestre també hem anat a veure unes petites representacions a la classe de 2n A, dins l’àrea de llengua catalana. Ens varen agradar molt! Així que ja sabeu! Per cert, si voleu saber més coses sobre nosaltres, podeu visitar el nostre bloc: http://uecp-sacolomina.blogspot.com/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada