dimecres, 24 de novembre del 2010

EL CALAMAR MÉS GRAN DEL MÓN



La Belén Esteban va tenir una gran topada amb un gran calamar a les costes d’Eivissa


Fins fa poc, el calamar gegant més gran pesava 450 kg i mesurava 10 m. Aquest calamar va ser trobat el 22 de febrer de 2007 a Nova Zelanda, i va passar a formar part dels World Guiness Records. Es pensava que era la major mesura a la que podia arribar un calamar, però s’ha demostrat que no és cert.
El passat dia 12 de novembre de 2010, la famosa Belén Esteban estava descansant en un dels seus nombrosos yachts a les costes eivissenques amb la seva família. De sobte, el vaixell va començar a moure’s bruscament. Ella tota espantada va anar a veure el que estava passant i es va desmallar al veure un gran ull al mig de la mar. La seva mare va trucar a la guàrdia civil, però no entenem per què ho va fer, ja que, òbviament, no la varen creure.
Per sort, un vaixell pesquer passava per allí quan la seva família estava en ple atac de pànic. Aquest va anar a veure el que passava i va trucar al servei d’emergències de l’illa i a l’Institut de Biologia Marina de l’Estat.
Pocs minuts després uns científics arribaren allí, on varen estudiar aquell individu. Mesurava 30m i pesava 1 tona. Varen decidir deixar-lo allí per a que seguís el curs natural de la seva vida, encara que la Belén no hi estigués d’acord. Aquesta volia fer-se un gran abric amb la seva pell, ja que encara estava afectada per aquella horrorosa situació en la qual s’havien romput les seves caríssimes ulleres de sol de Dior.
La Belén ha decidit després de consultar-ho amb les seves noves ulleres no tornar a l’illa durant un temps.
Es creu que el calamar també es va espantar, ja que va fugir després del seu estudi. Creim que haver vist aquell horrible nas operat va canviar la seva vida. Ha desaparegut, però ha passat a formar part dels World Guiness Records com al calamar més gran del món, si és que no n’hi ha un altre.


Sonia Torres, Maria Clapés i Víctor Manuel  (3r B)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada