dilluns, 18 d’abril del 2011

Consumópolis

La Direcció General de Consum del Govern de les Illes Balears va celebrar el 31 de març, a la finca S’Hort de Can Llàtzer, a la localitat de Santa Eulària, a Eivissa, l’acte de lliurament dels premis de la fase autonòmica del concurs escolar de consum responsable Consumópolis 6. La directora general de Consum, Conxa Obrador, va lliurar personalment els guardons de classificació i de participació als alumnes de 5 centres educatius de l’illa: CEIP Can Coix, de Sant Antoni; IES S’Algarb, de Sant Jordi de Ses Salines; IES Sa Colomina, d’Eivissa; IES Balàfia, de Sant Joan de Labritja; i CEIP Cervantes, de Sant Antoni. Així mateix, s’ha fet una menció especial a les 5 integrants de l’equip “Consumopolitana”, de l’IES Sa Colomina, ja que és el tercer any que participen al concurs i que guanyen un premi a la fase autonòmica.


En total, 85 alumnes de Primària i Secundària d’Eivissa han pres part d’aquest certamen nacional, organitzats en 17 equips coordinats per professorat dels seus centres Els conjunts eivissencs també han obtingut tots els premis de la categoria de segon cicle de Secundària. En aquest apartat, el primer premi és per l’equip “Consumopolitana”, guardonat amb 1200 euros, i el segon per “Carlos Team”, amb 600, ambdós de l’IES Sa Colomina.

Què és Consumópolis?
Consumópolis és un lloc web amb accés a informació i a activitats sobre el consum responsable. És també un punt de trobada que afavoreix l'intercanvi d'opinions i d’experiències entre tots els que consideren fonamental la formació en matèria de consum.

L'objectiu de Consumópolis és oferir a pares, nens i professors una eina pràctica i dinàmica que contribueixi al desenvolupament integral dels consumidors actuals i futurs. Consumópolis afavoreix l'aprenentatge de conceptes, procediments i actituds que possibiliten la construcció d'una societat de consum cada vegada més justa, més solidària i més responsable.





Fonts: Direcció General de Consum del Govern de les Illes Balears i Consumópolis

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada