dijous, 31 de març del 2011


Ghost Girl
Ghost Girl tracta de una noia que s’anomena Charlotte Usher, na Charlotte es va proposar ser una de les noies més importants de l’ institut i enamorar a en Damen, en Damen és un noi que té molt protagonisme a l’ institut.

El primer dia de curs na Charlotte va intentar que la gent es fixés  en ella ja que l’estiu anterior es va proposar baixar de pes, anar millor vestida, pintada... en la primera classe del curs li va tocar de parella en Damen, ho havia aconseguit, però al acabar la classe, es va quedar l’ última i es va morir a causa d’un osset de gominola. Va ser subscrita a la mort, un dels dies va anar a casa de na Pétula la noia més protagonista de l’ institut, es trobava amb en Damen, eren noviis. Na Charlotte va traspassar la porta del bany i es va quedar amb el cap encallat a la cortina de la dutxa ¡. A la dutxa es trobava n` Scarlet, la germana de la Pétula. N’ Scarlet va veure na Charlotte i va fer un crit, en Damen va anar corrent  a veure el que passava , va veure a n’Scarlet despullada i ella l’ explicava que na Charlotte es trobava allà, però ell no li veia. Na Charlotte i n’ Scarlet es varen fer molt bones amigues, es canviaven els cossos per a que na  Charlotte estigués amb en Damen, cosa que no va aconseguir que n’ Scarlet, fos la noia més envejada de l’ institut perquè es va posar na Charlotte al cos de n’ Scarlet i va fer la millor prova d’animadora de totes.
El propòsit de na Charlotte era passar el ball de l’ institut amb en Damen.  A causa d’un inundament al gimnàs per culpa de na Prue, una companya de l’ institut de morts de na Charlotte varen fer el ball a la casa on es trobaven tots els esperits , na Pétula no podia anar al ball ja que el director la va castigar pels danys que va fer agafant el cotxe sense permís i estampar-lo.
Varen fer el ball decorant la casa com una casa encantada. Estaven al ball i n’ Scarlet va deixar que na Charlotte disfrutés amb en Damen del ball però en aquell moment na Charlotte va escoltar un crit de n’ Scarlet, na Prue l’estava atacant, na Charlotte va anar corrent per salvar-li, em aquell moment va aparèixer na Pétula per llançar un líquid a la seva germana per enveja però na Prue va parar el braç de na Pétula i el líquid va caure sobre l’esperit de na Charlotte que va fer que sigui visible per a tothom i la gent la reconegués com la noia que va morir l’ institut, tots els companys morts de la Charlotte i ella van anar cap a la llum ja que la seva vida allà havia acabat, n’ Scarlet va contar a en Damen el que varen fer les dos i ell li va donar un petó en la galta a na Charlotte per mostrar-li el seu agraïment i finalment v travessar la llum i va desaparèixer.

                                                                                    Andrea Fernández Segarra 3r A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada