dimarts, 7 de febrer del 2012

Problemes ambientals




          Un dels problemes ambientals són les empreses transnacionals que promouen un desmesurat creixement del transport de mercaderies a grans distancies causant enormes emissions de CO2. L’augment de les demandes de transport és precís perquè permeten un funcionament fluid de l’economia mundial.
S’han de tindre en compte els límits dels recursos naturals (fustes, minerals, petroli,..). aquests recursos naturals indiquen que l’actual mode de vida és insostenible.
El consum en constant expansió sotmet a tensió al medi ambient, amb emissions que contaminen la Terra i destrueixen els ecosistemes. Es produeix un esgotament i degradació en augment dels recursos: la crema de combustibles fòssils, el consum d’aigua dolça que s’ha duplicat des del 1960, la captura marina s’ha quadruplicat, el consum de fusta és ara 40% superior al que va ser 20 anys enrere.
Els països pobres no són els majors causants d’aquesta crisi ambiental però són llocs on es produeix bona part dels efectes que a la vagada generen importants fluids migratoris.
En referència de la meva opinió sense impacte del a contaminació produïda per grans empreses que emeten molt de CO2 es negativa per a la continuïtat de les  glaceres.
El constant augment de la temperatura de la Terra pot portar a la desaparició de les glaceres, i que pugi el nivell de l’aigua. Perquè això no passarà seria necessari respectar els límits de contaminació per preservar la natura en general.



Emilio Alba Planells 1r d’ESO D

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada