dijous, 31 de març del 2011

El cercle de la vida
El cercle de la vida és una novel·la històrica que va ser escrita l’any passat per Pere Vilàs Gil.
Per una part, el llibre tracta de la Segona Guerra Mundial (1939-1945) que es desenvolupà a Alemanya. D’altra banda, narra la recerca d’un submarí a la costa d’Eivissa, en concret, al voltant de l’illa de Tagomago.
La part del llibre que ens explica els esdeveniments de la guerra es centra en la historia del comandant d’un submarí alemany que es destinat al mediterrani. El Philipp Schüler amb el seu submarí l’ U 602, tenia la missió de patrullar la zona que hi ha prop de l’estret de Gibraltar, amb base a Toló (França).
A traves d’una conversa casual durant un sopar, el fet es transforma en la recerca del submarí alemany , utilitzant tots els mètodes que disposen un grup d’amics i un llibre que els guiarà molt a traves del passadís en tenebres en el que es troben.
Personalment, em va agradar molt aquest llibre perquè es un dels primers que conta els fets de la historia en un lloc que conec. La major part de la trama transcorre en el mediterrani i la part més intensa de les dos histories té lloc en les costes de la nostra illa.


Andreu Prats van der Ham 3ESO Grup B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada