dimarts, 7 de febrer del 2012

CAMPS DE GOLF I PORTS ESPORTIUS A EIVISSA




S’està comentant la possibilitat de construir nous camps de golf i ports esportius a l’illa d’Eivissa. Pot ser que per atendre la demanda turística sigui necessari, però d’altra banda, s’hauria de tenir en compte que en la construcció d’aquests, primerament es destruiria la fauna, la posidònia, l’entorn marítim,.. de la zona de Punta Xinxó, es Viver i Port des Torrent.
Entre d’altres coses, n’hi ha un informe mediambiental, on es destaca que les aigües de les badies es poden alterar degut a les corrents marítimes. També hi ha un informe del GEN on es comenta que les platges es convertiran en clavegueres amb els residus que tiren els vaixells a la mar.
En quant als camps de golf, necessiten molt d’aigua. Pot ser que en alguns casos puga ser depurada, però també s’usa la de pous naturals fins que s’acaba. A més al voltant dels camps de golf es desenvolupa la construcció d’apartaments, hotels, cases,.. que alteren totalment la zona.
S’hauria de posar en una balança les coses positives (més turisme de qualitat) i les negatives (destrucció de l’entorn) per saber si compensen aquestes construccions.

(18/12/2011 Última hora)
Paula 1r d’ESO B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada