dimecres, 24 de novembre del 2010

CURSA SOLIDÀRIA

Un any més el Departament d’Educació Física juntament amb els alumnes de primer de Batxillerat i l'ONG Save The Children , té previst organitzar la cursa solidària el proper dia 30 de novembre. La recaptació d’aquesta edició va destinada als nens d’Haití.

Ens agradaria poder comptar amb tots vosaltres, ajudant-nos a la promoció de l’activitat, així com la vostra aportació econòmica….
Aquest any també estarem un poquet amagats, així que com el matí es fa llarg, ens trobareu al passadís que va paral·lel al gimnàs i prop del carrer. Sereu benvinguts.

Ho farem com cada any, amb la recollida dels donatius i entrega dels dorsals als participants, a càrrec de l'alumnat de 1r de Batxillerat. Per grups, quan els alumnes de Batxillerat els vagin a cercar, aniran sortint al pati a fer unes voltes (els alumnes amb dorsals, la resta que no vulgui participar quedarà a classe amb el professor/a). A continuació, es farà la foto del grup i signatura en la paret ( pintada per l’ocasió) on posteriorment trobareu la recaptació aconseguida.

Volem demanar-vos disculpes per totes les molèsties ocasionades i agrair-vos la vostra comprensió i participació.

.
Gràcies a tots. Departament d’ Educació Física.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada