divendres, 19 de novembre del 2010

Cinema reflexiu i emocionant


Dimecres i dijous que ve, l'alumnat de 2n i 3r d'ESO del nostre institut assistirà a la projecció de Gran Torino, pel·lícula dirigida per Clint Eastwood.

L'Ajuntament d'Eivissa ha organitzat, dins el programa Cinema d'Autor,  sessions dirigides als estudiants d'educació del municipi. Cinema d'Autor. La realitat del carrer portada a la gran pantalla és  un programa de conscienciació social que, a través del cinema, ofereix la possibilitat de reflexionar sobre les situacions de canvi que es produeixen a la nostra ciutat.

La pel·lícula triada és Gran Torino, que es projecte amb l'objectiu és traslladar als adolescents una sèrie de valors com la necessitat de recuperar les relacions intergeneracionals, el foment de les normes cíviques, la lluita, la perseverança i la necessitat de convivència.

S'ha previst que uns 700 estudiants dels instituts del municipi passaran pels multicines d'Eivissa. Les projeccions es faran en horari de matí i tarda  des de dilluns dia 22 de novembre fins el divendres dia 26.

Informació del portal web de l'Ajuntament d'Eivissa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada